22 de desembre del 2007

XTECBlocs (II)

Tranquils, no patiu si no recordeu les adreces del vostre bloc, només cal entrar a http://blocs.xtec.cat/ amb el nostre nom d'usuari i contrasenya de l'XTEC i veurem com a la dreta se'ns mostra el títol del bloc o blocs que hàgim començat:

blocs.jpg


Ara, només cal clicar damunt del títol del bloc per veure'l i damunt de admin1.jpg per a administrar-lo. Totes dues s'obren en una nova pestanya. Ara ja podeu treballar en una i veure'n el resultat a l'altra, tot actualitzant cada cop.

Si us hi heu fixat, la primera pàgina (Inici) és dinàmica i les diferents entrades es van posant de manera que l'última sempre es veu la primera en obrir el bloc, és a dir, es llegeix de baix a dalt. Però, a més de la d'Inici, podeu fer altres pàgines, que sortiran indicades a la franja lateral i, segons la plantilla que hàgiu triat, a més, s'afegirà una pestanya al vostre bloc. Aquestes altres pàgines, no segueixen un ordre cronològic com la primera (es llegeixen de dalt a baix) i se solen utilitzar per crear diferents apartats o seccions dins dell bloc.

Doncs bé, a l'hora d'escriure, tan podeu escriure articles (entrades) o pàgines. Aneu desant de tant en tant per no perdre la feina feta (botó Desa i continua editant), però penseu que no es veuran al bloc fins que ho publiqueu (botó Publica).Un cop publicat, tant els articles com les pàgines es poden modificar o eliminar. Només cal anar a Gestiona (articles o pàgines) i actuar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...