16 de gener del 2008

Inserir objectes a Blogger

Ja podem fer entrades inserint els objectes que em practicat a les diferents aplicacions web 2.0: Slideshare, Picasa, YouTube, Razz, BubbleShare,...
Totes tenen un punt en comú i és que ens permeten copiar un codi font i enganxar-lo a la nostra entrada del Blogger perquè es vegi l'objecte directament.
Mirem com fer-ho:

2 comentaris:

  1. Hola Teresa!!
    En principi, felicitar.te molt,per aquest bloc,tan treballat.Referent als articles en el que fas referències a l'aplicació Bubbleshare, dir.te que aquesta pàgina, fa mesos que va tancar.Una pena,penita pena!!ja que donava opcions a fer coses que amb altres aplicacions no podies.Ho dic de cara a que puguis actualitzar els articles.
    Sense més , felicitant-te una altre vegada per la teva feina.
    Salutacions Cordials!!

    Patxi Garcia i Urchipia

    ResponElimina
  2. Gràcies Patxi, per l'avís... Sí, ja sé que es va tancar, llàstima! és podien fer algunes cosetes diferents... A la presentació que tinc posada, fins i tot hi havia veu gravada i altres efectes. Fa temps que ho vull treure però no m'hi poso mai, a veure si ara que me'n fas recordar ho trec.
    Gràcies també per les teves felicitacions! Et fa pujar l'autoestima veure que allò que fas, algú s'ho mira i, a més, li agrada...
    Salutacions!

    Teresa

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...